Twitter modul tesztelése

Úgy döntöttem kipróbálom a Twitter modult. Ez a modul lehetővé teszi, hogy ha írok egy új blogbejegyzést, akkor az megjelenjen a Twitteren. Így aki nem RSS olvasóból követ, hanem Twitteren az is egyből értesülhet most már az új blogbejegyzéseimről. Aki pedig csak a blogomat olvassa az pedig oldalt követheti majd a napközben elejtett csiripeimet. Aki esetleg valamilyen aggregált olvasóval követte a blogomat és a csiripelésemet is egyszerre, no az többet kap belőlem mint szeretné. A blogbejegyzéseim ugyan eddig is megjelentek a twitteren, de azokat nem túl webkettes módon saját kezűleg ejtettem meg.

Hozzászólások

Tanár Úr kérem!
Én készültem Tanár Úr kérem! Ahányszor csak megnéztem a drupal.org-ot csak azt láttam, hogy nem tudom a szükséges modult letölteni....
5.17-es drupal oldalam van, és nagyon szeretném feltenni a csiripelős ikont.
Kérek szépen egy (nem) kis segítséget!
Nagy-nagy köszönettel:
D.Z.

Nem akarlak elkeseríteni de valószínűleg ötösre már nem fog kijönni ez a modul. A dev verzió mennyire használható? Próbáld ki.
Ami biztos, hogy blokkban nem fogja tudni megjeleníteni a csiripeidet, mert ahhoz Views modult használja. Ráadásul a views2 egy új szolgáltatását. Ez azt jelenti, hogy ötös alá egyes Viewshez te ezt nem fogod tudni illeszteni. Persze lehet megírni, de ahhoz ugye érteni kell. Mi tart vissza, hogy frissíts?

pp