Oktatás

A tanulás, mely életünk végéig elkísér minket nem más mint egy nagyszerű utazás egy ismeretlen világba. Ha vezetőre vágysz, aki átsegít a kezdeti nehézségeken, vagy egy tanácsadóra aki megmutatja neked a célod felé vezető leggyorsabb utat, jó helyen jársz.

Filozófiám

Több éve foglalkozom hivatásszerűen a programozás és ezen belül a webes alkalmazás fejlesztés valamint a Drupal tartalomkezelő oktatásával. A hosszú és unalmas elméleti fejtegetések helyett a gyakorlatközpontú foglalkozásokat részesítem előnyben. Egy-egy óra eredményeként mindig valamilyen önállóan működő programocskát kap a nálam tanuló, amit azonnal fel tud használni. Nem kell heteken át várnia arra, hogy valamilyen eredménye legyen a tanulásba fektetett munkájának. Természetesen ezek az instant alkalmazás morzsák nem elégítenek ki minden igényt, és koránt sem nevezhetőek tökéletes megoldásoknak, de ez nem véletlen. A működő példában található hibák felfedezése nagyságrendekkel meggyorsítják a megértés folyamatának sebességét, hisz nem kell hosszú és bonyolult magyarázkodásokba bocsátkozni, hogy a hiba mibenlétét megértsük. A módszer másik nagy előnye, hogy a tanuló önállóan tudja bővíteni, a saját elképzeléseire formálni a kapott alkalmazást. Ez az alkotó folyamat nem csak a produktum, hanem egyben a tanuló fejlődését is szolgálja. PHP oktatási tapasztalataimról az Első Magyarországi PHP Konferencián számoltam be.

Gyorstalpaló tanfolyam

A tanulás folyamata nem egy egyenesen felfelé szárnyaló, hanem buktatókkal és beláthatatlan kaptatókkal tarkított út. Bármilyen magas szinten vagyunk, egy emelkedő előtt érezzük csak meg igazán, hogy elindulni mindig nehéz. Ilyenkor egy impulzus könnyedén átsegíthet minket a kritikus ponton. A gyorstalpaló tanfolyam célja, hogy megadja nekünk ezt a lökést, lehetővé téve a gyors és hatékony előrejutást tanulmányainkban.

Személyes oktatás

Személyre szabott, rugalmas időbeosztású oktatási forma. Nem kell másokkal megosztoznia az oktatón. Bármikor kérdezhet, nem kell várnia arra, hogy más is megértse az ön számára nyilvánvaló fogalmakat.

Témakörök

  • PHP
  • HTML/CSS
  • Drupal

    • Adminisztráció
    • Smink készítés
    • Modul fejlesztés

Online oktatás

Az egyik legkényelmesebb tanulási forma, mely az internet segítségével ma már gyerekjáték. Sem a tanárnak, sem a diáknak nem kell utaznia. Mindketten a megszokott kényelmes környezetükben foglalnak helyet megtakarítva ezzel az utazásra fordítandó időt. Nem gond, ha egy kis faluban a világ háta mögött él a tanuló, hisz semmi másra nincs szüksége csak egy internet kapcsolatra és a megfelelő szoftverek feltelepítésére. Az általam használt programok mind Windows mind Linux opreációs rendszeren elérhetőek.

Információk

További információkat a jobb felső sarokban elhelyezett üzenődoboz segítségével lehet kérni.