Itt vagyok Prágában a DrupalCamp.cz rendezvényen. A szervezés nagyszerű, Prága gyönyörű, sok nagyszerű ember és sok értékes előadás. Minden előadás angol nyelven zajlik kivéve ezt az egyet, amin van időm feltölteni ezeket a videókat. Szerénységem a rendezvény hivatalos online közvetítője, úgyhogy sok időm nincs írogatni most a blogomra. ;) (ja az előadást nagyon nem értem, mert csehül van, de most éppen a Joomla! oldaláról töltik le a GPL licencet?? vajon miről lehet szó??)

Az ide út nem volt túl kalandos, hisz reggel hétkor indultunk Gobával a Fradi pályától és kettőre már itt is voltunk. Az úton megnéztünk egy vicces és két gyilkolós-romantikus filmet. No de sok a szöveg… itt is az első videó amikor megérkezek:

Aztán körbenézek még.

Két-három óra bolyongás után visszamentem a szállásra mert iszonyatos hideg volt én meg a tavaszi dzsekimben vagyok itt. Miután feloldódtam felvettem az összes ruhámat és elindultam sörözni, ahol összefutottam Pasqualleal, Kristoffal és lengyel barátainkkal.

Másnap reggel megérkeztem a rendezvényre ahol egy gyors regisztráció után már nézhettem is az előadásokat. Közben beszélgettem a Pronovixes srácokkal, hisz mind háraman (plusz Kristof is) tartottak/tartanak egy egy előadást.

Este a sörözőben megbeszéltük az élet fontos dolgait.

Aztán dumáltunk egy itt élő magyar sráccal.