Drupal 9

Entity és Field API képzés indul

Nincs megállás! Novemberben megyünk tovább a CMS piacon egyedülálló Drupal Entity és Field rendszerével. Ha szeretnél rövid határidővel rugalmasan bővíthető komplex tartalomkezelő rendszert szállítani, akkor meg kell ismerned a Drupal Entity és Field rendszerét.

Drupal 9 képzés indul

Örömmel jelentem be, hogy 2020 október 19-én Hétfőn 19:00-kor elindul a Drupal 9 backend programozás alapok című képzésem. A képzés, mint ahogyan a neve is mutatja a Drupal 9 programozás alapjaival ismerteti meg a résztvevőket. A képzés egyaránt szól a Drupalt még nem ismerő és a Drupal korábbi verzióiban jártas szakembereknek. További információk és jelentkezés a képzés oldalán található.

Drupal 9 kérdőív

A Drupal 9 megjelenésével újra érdemes a Drupallal foglalkozni ezért a TanárÚrKérem csapata újraindítja a Drupal képzéseit.

Arra vagyunk kíváncsiak, téged melyik téma érdekelne leginkább. Kérlek segítsd munkánkat és töltsd ki a kérdőívet.

Amennyiben szeretnél értesülni a képzések indulásáról kérlek add meg kapcsolati adataidat is.

Szeretnél valamilyen területtel fókuszáltan foglalkozni? Bármilyen kérésed, kédésed van? Kérlek írd ide.
Kapcsolat adatok
Amennyiben szeretnél értesülni a képzések indulásáról kérlek add meg elérhetőségeidet. Ezeken az elérhetőségeken csak a Drupallal kapcsolat képzésekkel kapcsolatban fogunk keresni.

Itt az idő, hogy Drupal 7-ről feljebb válts! Megjelent a Drupal 9.0.0

Ha letöltöd és kipróbálod, akkor esetleg nem látsz majd semmi újdonságot, de a motorháztető alatt rengeteg dolog megváltozott. Nézzük mik ezek.

Drupal és Docker

Akik régebbről ismernek azok tudják, hogy elég sokat foglalkoztam a Drupal tartalomkezelővel. Ebben az bejegyzésben arról szeretnék írni, hogy mi kell ahhoz, hogy a Drupal-t lehessen Docker környezetben futtatni.